06.06.2017g. u prostorijama dječjeg vrtića „Selca“ upriličena je ZAVRŠNA SVEČANOST ZA PREDŠKOLCE. Na samom početku ravnateljica se zahvalila roditeljima i djelatnicama, te glavnu riječ prepustila malim voditeljicama Marti G. i Nataliji T.

Ovu ped. godinu nas napušta 8 predškolaca. Program je ove godine bio kratak ali lijep i roditelji su bili oduševljeni. Djeca su izvela dva mala igrokaza „Svađa u torbi“ te „Četkica i pasta“, a u pjevanju dječjih pjesama su im pomogla i djeca nižeg uzrasta.

Na kraju programa slijedila je svečana dodjela diploma, a vrećicu sa svojim radovima od cijele pedagoške godine, razvojnom mapom, radnim listićima i knjigom (uspomena na d.v. „Selca“) roditelji su mogli preuzeti na kraju prigodnog programa.

Na kraju priredbe, roditelji su nam uručili prekrasan buket, a druženje smo nastavili na pizzi što je djecu jako razveselilo. Naravno, pridružila nam se i odgojiteljica Darija Trutanić, koja je na bolovanju, a odgojno obrazovni rad s njenom grupom djece je preuzela odgojiteljica Pavla Petrović. Od roditelja smo na poklon dobile prekrasan zidni sat, koji umjesto brojeva ima imena djece predškolaca i odgojiteljica (uspomena na generaciju predškolaca 2016./2017.)