O nama

U Dječjem vrtiću “Selca” zaposlene su sljedeće djelatnice: ravnateljica dječjeg vrtića, pedagoginja, psihologinja, tri odgojiteljice, kuharica te spremačica.

Petra Nižetić (Nikice), zaposlena je u Dječjem vrtiću “Selca” kao odgojiteljica, od 2005.g. na određeno vrijeme a u stalni radni odnos primljena je 2007.g. Na mjesto ravnateljice u Dječjem vrtiću “Selca” na prijedlog Upravnog vijeća DV “Selca”, tj odlukom Općinskog vijeća Općine Selca primljena je 18.12.2018.g. na vremensko razdoblje od četiri godine nakon što je dotadašnja ravnateljica Darija Trutanić razriješena dužnosti na temelju osobne zamolbe.

Petra Nižetić (Rikarda), započela je sa odrađivanjem pripravničkog staža u našem vrtiću krajem 2008.g. i nakon godinu dana, 27.01.2010.g. uspješno je položila stručni ispit za odgojitelja predškolske djece. Zbog potrebe za trećim odgojiteljem Petra Nižetić (Rikarda) primljena je u stalni radni odnos u Dječji vrtić “Selca” od 2012.g.

Darija Trutanić, zaposlena je kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću “Selca” odmah nakon što je diplomirala u studenom 2001.g. i od tada je u stalnom radnom odnosu. Na mjesto ravnateljice u Dječjem vrtiću “Selca” na prijedlog Upravnog vijeća DV “Selca”, tj odlukom Općinskog vijeća općine Selca primljena je 2007.g. na vremensko razdoblje od četiri godine nakon što je dotadašnja ravnateljica Edita Zlatar razriješena dužnosti zbog odlaska na novo radno mjesto. Nakon četiri godine Darija Trutanić ponovno je izabrana na mjesto ravnateljice DV “Selca”. Na temelju osobne zamolbe, razriješena je dužnosti ravnatelja od 1.11.2018.g., te je vraćena na radno mjesto odgojitelja na puno radno vrijeme.

Ružica Babarović, obavlja dužnost pedagoginje u DV  “Selca” od 1.10.2020.g. na pola radnog vremena.

Ivana Ferić, obavlja dužnost stručne suradnice psihologinje u DV “Selca” od 1.2.2020.g. a u sklopu projekta “Unaprjeđenje usluga za rani i predškolski odgoj i obrazovanje” u Općini Selca.

Marina Rupnik obavlja dužnost odgojiteljice u DV  “Selca” od 1.6.2019.g., a u sklopu projekta “Unaprjeđenje usluga za rani i predškolski odgoj i obrazovanje” u Općini Selca.

Slavka Bašić obavlja dužnost domaćice u DV “Selca” od njegovog osnivanja 2000.g. U lipnju 2019.g. odlazi u mirovinu.

Vojana Tokalić obavlja dužnost spremačice u DV  “Selca” od 19.6.2019.g.

Katarina Tonšić Radić  primljena je u radni odnos 7.9.2020.g. na radno mjesto kuharice u DV  “Selca”.

 

 

 

Dječjim vrtićem upravlja Upravno vijeće. Upravno vijeće dječjeg vrtića ima pet članova:

1. Marčelo Štambuk, predsjednik

2. Vedran Mošić, predstavnik osnivača

3. Zoran Vrsalović, predstavnik osnivača

4. Zorana Nižetić, predstavnik roditelja (od 1.9.2020.g.)

5. Darija Trutanić, predstavnik zaposlenika