Logoped u dječjem vrtiću

Poštovani roditelji,
u srijedu, 27.10.2021., u vrtić nam dolazi vanjska suradnica logopedinja Tamara Pracaić. S djecom našeg vrtića provest će procjene spremnosti za školu (za predškolce) i jezično-govornog razvoja (za djecu bilo kojeg uzrasta).
Inicijalna procjena djece koju će provesti u srijedu financirana je od strane Općine Selca (za roditelje je besplatna).
Prednost rada s njom imat će predškolci za provjeru inicijalne spremnosti za polazak u školu. Zainteresirani roditelji trebaju u vrtiću preuzeti i potpisati Izjavu o suglasnosti za rad djeteta s logopedinjom.
Ako još netko želi da logopedinja za njegovo dijete napravi procjenu vezano za jezično-govorni razvoj, molimo vas da se javite u vrtić kako bi također potpisali Izjavu o suglasnosti.
Nakon rada s djecom, poslijepodne, roditelji će moći s logopedinjom osobno (ili putem telefona) razmijeniti informacije o djetetu.
Vježbe s logopedinjom održavat će se u vrtiću putem skype-a, a o uključivanju u vježbe odlučuju roditelji, nakon početne procjene. Vježbe financira pola cijene Općina Selca te roditelji drugu polovicu.
Molimo Vas da Izjave o suglasnosti za rad s logopedinjom potpišete do petka, 22.10.2021. kako bismo mogli planirati raspored rada u srijedu.
Lijep pozdrav!