OBAVIJEST – IZJAVA RODITELJA

by | svi 4, 2020

Uputa roditeljima 

Poštovani roditelji, na poveznici je cjeloviti dokument na kojem se temelji uputa o mogućem početku organiziranja rada dječjih vrtića za dio djece (s početkom od 11.svibnja 2020.) 

 Preporuka HJZJ je: Ostanak kod kuće kada je to moguće – potiče se ostanak kod kuće sve djece za koju se to može osigurati, s obzirom da broj djece u vrtićima može biti takav da se mjere fizičkog razmaka neće moći poštovati. 

Ove upute na snazi su prva dva tjedna i odnose se na mogućnost organiziranja rada vrtića za djecu kojima roditelji rade i nema tko skrbiti o njima a nemaju kronične bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencije, djeca s većim tjelesnim/motoričkim oštećenjima) ili njihovi roditelji i ukućani nemaju navedene bolesti.

 Ukoliko roditelji ne rade, rade od kuće ili mogu organizirati skrb za djecu unutar obitelji i ukućana, vrtić će se nastaviti na daljinu. 

Nakon prikupljenih izjava, organizirat će se rad u dvije odgojno – obrazovne skupine po 9-ero djece. Daljnje upute o organizaciji rada i dolasku djece u vrtić bit će poslane roditeljima. 

Kako bismo roditelje upoznali sa  tekstom  Izjave roditelja/ skrbnika, istu šaljemo u privitku.

Molim roditelje, koji bi poslali djecu u vrtić da do srijede 6.5.2020.g. popunjenu i potpisanu izjavu,  proslijede na mail ravnateljica@djecjivrticselca.hr ili na viber ili whatsapp ravnateljice Petre Nižetić u obliku dokumenta ili fotografije (original će se preuzeti prilikom dovođenja djeteta u vrtić).

IZJAVA RODITELJA – covid-19

IZJAVA RODITELJA – covid-19